Dominare Sibiu 2022

Dominare București? Evitați să oferiți numărul dvs. până după prima întâlnire: experții îi sfătuiesc pe utilizatorii care comunică prin intermediul aplicațiilor de întâlniri să evite trecerea la text direct cu telefonul lor. Acest lucru este din motive de siguranță și pentru că există șanse mari ca data să nu se concretizeze. Deși nu este o manieră, realitatea este că fantoma are loc, iar planurile de întâlnire uneori nu sunt finalizate, textele sunt uitate sau lucrurile devin platonice. Deci, programează prima întâlnire direct pe platforma aplicației de întâlniri. Odată ce v-ați întâlnit personal și dacă vă simțiți confortabil și conectat, atunci luați în considerare schimbul de numere și/sau platforme de social media. Vezi mai multe informatii pe dominare Constanta.

De îndată ce ordinea de a rămâne acasă, s-a schimbat jocul de întâlniri. Poate că ai oboseală Zoom-date sau poate că acum decizi cu cine să te întâlnești pe baza stării de vaccinare. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă în lume nu trebuie să vă dăuneze vieții amoroase. De fapt, ar putea fi chiar benefic. De exemplu, întâlnirea în timpul unei pandemii însemna să te concentrezi mai întâi pe o conexiune emoțională, deoarece conexiunea fizică și emoția unei noi relații nu sunt posibile. Ai ajuns să știi cine a fost cineva fără a cheltui timp și energie în întâlnirile reale. Ai învățat să construiești conexiuni mai lente (în plus, este mai mult preludiu, știi?) și să stai acasă a devenit o oportunitate de a cunoaște alți oameni cu mai puține distrageri. Ultimii doi ani ne-au schimbat în multe feluri, iar modul în care te întâlnești (și prioritizează ceea ce îți dorești) poate fi unul dintre ei. Reevaluează ceea ce cauți și cum vrei să te întâlnești pe baza lecțiilor pe care le-ai învățat.

Următorul: să joci din greu pentru a obține sau să aștepți ca cealaltă persoană să facă prima mișcare. Pe lângă rolurile de gen învechite, aceste „reguli” provin din ideea că cine îi pasă mai puțin în relație este cel care are cea mai mare putere. Dar dragostea ar trebui să fie despre putere? Este în regulă să-ți pese; ar trebui să ne pasă unul de celălalt. Deci, ce contează dacă „veniți prea puternic” sau „vă pasă mai mult?” Fii fidel sentimentelor tale și ceea ce vrei. A, și a face prima mișcare ne poate economisi mult timp ne întrebăm dacă ne plac înapoi.

Renunță la ratat care nu te face fericit. Newsflash: Dacă persoana cu care ești te dezamăgește în mod constant, nu îți poate satisface în mod constant nevoile sau refuză să se angajeze față de tine, este timpul să-l eliberezi. Să te agăți de cineva care nu te face fericit pentru că speri că se va schimba brusc va pierde o mare parte din timpul tău prețios – timp pe care l-ai putea petrece întâlniri și cunoaștere pe cineva care este potrivit pentru tine. Nu îl vei întâlni niciodată pe „cel” dacă ești blocat de cel greșit. Deci, după cum se spune – afară cu vechiul și înăuntru cu noul. Despărțirea este greu de făcut, dar crede-mă în această privință: singurul regret pe care îl vei avea când te uiți în urmă este că nu te-ai despărțit mai devreme.

Narcisiștilor și personalităților care controlează le place foarte des să blocheze lucrurile cât mai curând posibil – pentru că le place să dicteze ritmul, se bucură de fiorul de a te face să leșini de ele, iar intimitatea rapidă înseamnă că obțin ceea ce își doresc de la tine mai devreme. Din păcate, când intri prea adânc și prea repede, nu ai șansa să vezi cine sunt cu adevărat înainte de a te angaja. Apoi, la trei luni, când ai prima ceartă, poate deveni limpede că nu numai că sunt complet diferiți de persoana care te-a scos din picioare, dar probabil incapabil să formeze o legătură sănătoasă. Lecția de aici? Încet și sigur se câștigă cursa. Oricine merită să fie alături va fi dispus să aștepte ca acele sentimente să crească. Făcându-ți timp întâlnirilor, îți oferi oportunitatea de a cunoaște toate fațetele celeilalte persoane – nu doar pe cele pe care ea vrea să le vezi – înainte de a lua orice decizie cu privire la viitorul tău.