Online dating hrvatska 2022

Online dating hrvatska? Zatražite pojašnjenje: Ako vaš partner komentira komentar koji ne razumijete, nasmiješite se i ljubazno ga zamolite za objašnjenje. Ponekad koristim humor za ovo: “Obrazujte me, možete li objasniti, ja stvarno ne razumijem?” To daje vašem spoju priliku da razradi tu temu, dok vi imate priliku bolje razumjeti njihove vrijednosti, perspektive na život, interese i čitav niz drugih važnih čimbenika dok upoznajete nekoga u divljini za spojeve. čitati dodatni info oko online dating hrvatska.

Nemojte… otpustiti nekoga nakon samo jednog spoja! Umjesto prebrzog zaključka, uzmite u obzir da je druga osoba možda bila izrazito nervozna ili je jednostavno imala loš dan. Osim ako je očito da stvari neće uspjeti, izađite na drugi spoj kako biste stvarno osjetili tu drugu osobu. Mnogi uspješni brakovi svi su započeli na lošem prvom spoju! Tko zna, i ti bi mogao biti jedan od njih, jednog dana. Budite pustolovni! Kada je u pitanju planiranje spoja, razmišljajte izvan okvira i rezervirajte aktivnost koju do sada niste radili. Trebate inspiraciju? Pretplatite se na mailing listu @made_my_date i neka vaša pristigla pošta bude ispunjena zabavnim idejama za spojeve.

Mnogi od nas misle da nam je potreban susret dostojan filma kada pronađemo srodnu dušu. Ali zatvaranje na bilo koji sastanak koji ne baca pogled na prepun bar ili nalet na davno zaboravljenu srednjoškolsku ljubav iz kuće (stil Hallmark kanala) ograničava vaše šanse. Unatoč tome što nas Hollywood navodi, možemo sresti vrijedne ljude bilo gdje. Mogli biste upoznati svog idealnog partnera tijekom sastanka, u klubu za knjige, u liftu, dok šetate psa ili da, u aplikaciji za upoznavanje. Što više opcija ostanete otvorenim, veće su vam šanse da upoznate ljude s kojima ćete uživati. Umjesto da čekate “slatki susret”, pokušajte ostati otvoreni za svaku mogućnost koja vam odgovara.

FYI: Biti sam je dobra stvar. Jedan status u vezi ili čak samo vrijeme koje provodimo sami omogućuje nam da se okrenemo unutra, istražimo svoje najistinitije želje i bolje upoznamo sebe. Kada znamo sebe i što želimo, naši životi u vezi postaju ispunjeniji, uspješniji i zabavniji. Može se uložiti bilo koju količinu vremena da bismo razumjeli što želimo od partnera, ali što je još važnije, to nas može učiniti tako cjelovitima da ne trebamo partnera. Dopustite mi da na brzinu prijeđem na nekoliko zastarjelih pravila za izlaske od kojih bismo stvarno trebali odbaciti, kao, jučer. Za početak, moja najmanje omiljena pravila za spojeve su “Ne ljubite se na prvom spoju” i “Pravilo za tri spoja”. Odbacimo sva pravila koja impliciraju da ono što želite raditi sa svojim tijelom i kada to želite učiniti nije na vama. Napravite vlastita pravila na temelju udobnosti i onoga što osjećate.

Odbacite gubitnika koji vas ne čini sretnim. Newsflash: Ako vas osoba s kojom ste stalno razočarava, stalno ne može zadovoljiti vaše potrebe ili vam se odbija posvetiti, vrijeme je da je oslobodite. Držati se za nekoga tko vas ne čini sretnima jer se nadate da će se iznenada promijeniti izgubit ćete puno vašeg dragocjenog vremena – vremena koje biste mogli provesti upoznajući se i upoznajući nekoga tko vam odgovara. Nikada nećete susresti “onog” ako vam zakači krivu. Dakle, kako kažu – van sa starim i unutra s novim. Raskid je teško izvediv, ali vjerujte mi u ovome: jedino ćete požaliti kad pogledate unatrag što se niste ranije rastali.

Moj moto je: dobivaš ono što trpiš. Dakle, jeste li spremni prihvatiti nekoga tko hoda po vama, ne poštuje vaše granice ili uzima od vas bez davanja zauzvrat? Očekujte više. Još bolje, poradite na uvjerenju da zaslužujete više i na taj način možete sve buduće partnere pozvati na odgovornost. Počnite tako što ćete napraviti popis svih vještina i pozitivnih kvaliteta koje možete donijeti na stol u vezi. Jeste li suosjećajni slušatelj? Velikodušan sa svojim vremenom? Imate izvrstan smisao za humor? Ako je potrebno, pitajte prijatelje za mišljenje o vašim najvećim prednostima. Nakon što sastavite svoj popis, čitajte ga svaki dan. Naposljetku, počet će tonuti u to da imate puno toga za ponuditi u vezi i stoga biste trebali biti samo s nekim tko ne samo da cijeni sve te kvalitete, već i ima puno za ponuditi zauzvrat.